Fek Alumni

Grupp av människor som viftar med sina studentmössor. Foto.

Föreningen bildades vid en Alumnidag i Uppsala den 21 september 1995. Initiativtagare var professor Ingemund Hägg. Den är öppen för före detta studenter vid Företagsekonomiska institutionen, Uppsala universitet. Syftet med föreningen är att främja kontakter mellan tidigare studenter, nuvarande studenter och lärare/forskare vid Företagsekonomiska institutionen. Några gångar per år anordnas aktiviteter för medlemmarna i form av företagsbesök och gästföreläsningar.

Styrelse och stadgar

Vill du bli medlem i Fek Alumni?

Du registrerar dig först som medlem i Uppsala universitets alumnnätverk. I din profil kan du därefter registrera dig för medlemskap i Fek Alumni genom:

  • Rubriken Medlemskap
  • Visa alla föreningar
  • Gruppen Vetenskapsområdet för humaniora och samhällsvetenskap
  • Fek Alumni

Medlemskapet kostar inget, men föreningen är tacksam för ekonomiskt stöd,
PG 967274-2. Medlemmar i Fek Alumniföreningen kan även registrera sig i föreningens Linkedin-sida FekAlumni@UppsalaUniversity, a subgroup of Uppsala University Alumni

Medverka i undervisningen

Som medlem i föreningen har du ett intresse för ekonomutbildningen vid Uppsala universitet. Om du vill bidra med din expertkunskap i vår utbildning tar vi gärna emot en intresseanmälan från dig. Mejla alumni@fek.uu.se och ange inom vilket område du kan bidra med din kunskap och kompetens. Föreningen kommer att kontakta dig med information om möjligheterna att medverka i undervisningen.

Kontakta Fek Alumni

Vill du komma i kontakt med ansvariga för föreningen?
E-post: alumni@fek.uu.se
Adress:
Alumniföreningen
Företagsekonomiska institutionen
Box 513
751 20 Uppsala

Senast uppdaterad: 2021-06-02