Valmöjligheter under termin 3

Tredje terminen på masterprogrammen är valfri. Behörighetskravet till fjärde terminen om 45 hp inom programmet, måste vara uppfylld när vårterminen börjar och kan således påverka ditt val.

Praktik

Praktik ger dig möjlighet att praktisera de teoretiska kunskaper du fått under programmets gång. För att vara behörig behöver du ha klarat 30 hp inom masterprogrammet. Vi har samlat all information om praktik på en sida.

Utbyte

Du kan söka utbytesplats antingen genom oss på Företagsekonomiska institutionen eller genom Avdelningen för internationalisering. Notera att de har olika ansökningsdatum, så kolla respektive sida för ansökningsinformation.

Valfria kurser

Söker du till kurser inom Uppsala universitet, kom ihåg att söka flera kurser då du inte är garanterad en plats. Om du är osäker på vilka kurser du kan välja för att uppfylla villkoren för masterexamen, vänligen kontakta studievägledningen för råd.

Om du har läst kurser sedan tidigare kan du eventuellt inkludera dessa i examen. Kontakta studievägledningen för att få information om dessa kan inkluderas och hur det i så fall påverkar dina studier.