Diplomeringsceremoni inom Samhällsvetenskapliga fakulteten

Diplomeringsceremonin arrangeras varje höst för att fira de studenter inom Samhällsvetenskapliga fakulteten som har tagit examen. 2020 års diplomeringsceremoni äger rum lördag den 24 oktober i aulan i Universitetshuset. 

Om Ceremonin

Ceremonin innehåller tal, musik och diplomutdelning. Efter ceremonin blir det mottagning med dryck och snacks i fakultetsrummen. Ceremonin hålls på engelska och tar cirka 1,5 timme.

Gäster

Av utrymmesskäl måste antal gäster till mottagningen begränsas till två gäster per diplomand. Om du önskar ta med dig fler gäster anger du detta i anmälan. Till själva ceremonin kan du ta med dig fler gäster. Besked om extra gäster får plats lämnas efter att sista dag för anmälan passerat. 

Examen ett krav för att få delta 

För att få vara med på diplomeringsceremonin måste du ha fått ditt examensbevis utfärdad senast sista anmälningsdag. Observera att handläggningstiden för att få sitt examensbevis varierar och kan ta upp till tre månader. Skicka därför in din ansökan om examen till Examensenheten i god tid. Om du inte har din examen utfärdad i tid är du välkommen att delta vid nästa ceremoni.

Anmälan

Anmälan till ceremonin öppnar i mitten av augusti. Sista anmälningsdag är 30 september.

Klädkod

Klädsel för diplomander är mörk kostym, klänning, kjol eller byxdress.

Kontakt

diplomering@fek.uu.se